Дългото чакане приключи! Перник отново има кино!

Дългото чакане приключи! Перник отново има кино!

 

 

Cineland Pernik отваря врати за всички любители на седмото изкуство на 16 декември. Модерният кино комплекс се намира в Mall Pernik, бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 23, и разполага с 4 модерни зали с 330 места, включително една от които VIP. Кино салоните са оборудвани по последна дума на техниката – удобни реклайнър кресла, създаващи усещането, че гледаш филм във собствения си хол. Атмосферата на преживяването се допълва от реалистичните картина и звук, благодарение на цифрова 4K прожекционна техника, DOLBY цифрова озвучителна система и 3D сребърните екрани.

Посетителите ще се насладят на богата програма от най-хитовите заглавия, като още в четвъртък предпремиерно ще могат да гледат „Спайдър-мен: няма път към дома“.
Освен това интериорното решение на цялото пространство на кинокомплекса е ръководено от мисълта за комфорта на посетителите. Пътят от касите до кино салоните е с модерен дизайн, като на разположение са удобни места за изчакване, големи дигитални дисплеи, представящи новите филмови заглавя. Интериорната облицовка на кино залите е със специални пана Ecophon, които освен, че изглеждат красиво осигуряват оптимална акустика. Посетителите ще могат да си закупят пуканки и напитки, а в непосредствена близост се намира и Food court-а на търговския център. 
Всеки ден до откриването киноманите могат да спечелят двоен билет за филм по избор от игра във Facebook страницата на Cineland Pernik. 


Cineland е бързо развиваща се киноверига, която разполага с обекти във Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово, Сапарева баня, както и летни кина в Ахтопол, Китен, Приморско, Велико Търново и Перник.

Сподели:
facebook