СМИРЕН I СРЕЩА С ЕКИПА СЛЕД ПРОЖЕКЦИЯ I КИНО CINELAND I ГАБРОВО

СМИРЕН I СРЕЩА С ЕКИПА СЛЕД ПРОЖЕКЦИЯ I КИНО CINELAND I ГАБРОВО

 

 

На 21.04 от 18:00 часа в кино Cineland Габрово, зрителите ще имат възможността не само да гледат филма СМИРЕН, но и за среща с режисьора Светослав Драганов, както и с любимата Мария Статулова.

СМИРЕН е първият игрален филм на Светослав Драганав, добре познат на публиката като режисьор на документални филми, сред които - "Животът е прекрасен, нали?", "Децата на дружбата", "Град на мечти" и "Живот почти прекрасен".
На миналогодишния София Филм Фест той получи Специалната награда на журито имено с първия си игрален филм "СМИРЕН", а след това и отличието за дебют на наградите на СБФД "Васил Гендов“.

В главната роля - добре познатият Христо Петков и със специалното участие на Мария Статулова.

Христо Петков е познат на публиката от ролите му във „Възвишение“, „Бягство“, „В сърцето на машината“, „Дзифт“, „Лора от сутрин до вечер“, сериалите „Дяволското гърло“, „Под прикритие“, „Четвърта власт“, „Отдел „Издирване“.
Филмът изследва различни пластове от съвремието ни, сгъстявайки историята в рамките на няколко дни и залагайки на автентичността на актьорския състав.

За филма:
Сценарий: Светослав Драганов, Богомил Димитров и Невена Борисова
Оператор: Веселин Христов
Музика: Борис Чангъров и Себастиан Жимпи
С участието на: Христо Петков, Атанас Бачорски, Детелин Бенчев, Мирослава Гоговска, Яна Драганова, Сашка Братанова, Мария Статулова, Борис Луканов, Калин Гърдев, Здравко Драгнев и специалното участие на Сашо Роман
Продуценти: Светослав Драганов и Катя Тричкова
Копродуценти: Калин Петер Нетцер и Оана Ианку
Режисьор: Светослав Драганов

Сподели:
facebook