ЗАВРЪЩАНЕ - ЧАСТ 2 - 2D

ЗАВРЪЩАНЕ - ЧАСТ 2 - 2D

Във втората част четиримата приятели отново се събират, този път на морето, за да помогнат на Бранимир /Башар Рахал/ да спаси плажа си от застрояване. Героите обединяват сили да запазят плажа и заведението на Бранимир непокътнати, с цел да ги превърнат в тяхно собствено райско кътче, където да се събират всяко лято.
За да съберат пари, с които да откупят плажа, Деян/Бойко Кръстанов/, Виктор/Орлин Павлов/, Алекс/Ники Илиев/ и Бранимир трябва да участват в завършването на първият пълнометражен филм на Ачо/Сашо Кадиев/, в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Снимките за филма на Ачо са прекратени поради липса на бюджет и единственият начин филмът да бъде реализиран е приятелите да обединят уменията си и да помогнат с каквото могат.
Тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации, а появата на нови персонажи помага за заплитането на сюжетните линии. Саможертвата на героите води и до усложняване на отношенията им с техните половинки. Виктор подготвя сватбата си с Лора/Диляна Попова/, която бива поставена под въпрос, поради отново пораждащия се любовен триъгълник между тях двамата и Деян. Алекс оставя сама бременната Дара/Евелин Костова/, което води до редица проблеми във връзката им. Малката Карина/Клоуи Рахал/ пък се оказва бременна от сина на Ачо, Ангел, което кара самия Ачо да изпадне в трайна творческа депресия заради това, че ще стане дядо прекалено млад. Самата Карина, поставена пред труден избор, ще се чуди как да съобщи новината на баща си и дали изобщо да го прави, или да предприеме собствени мерки…

Премиера: 18.02.2022

Жанр: Комедия

Времетраене: 106'

Купи билет за прожекция
Търси
Разпродаден
В продажба
Изберете типа билет
Въведете вашите данни

Очаквайте

МИНАМАТА - 2D 27.05.2022
 
 
Купи билет
МИНАМАТА - 2D 12+ Субтитри
ДЖУРАСИК СВЯТ: ГОСПОДСТВО - 3D Предпремиера
 
 
Купи билет
ДЖУРАСИК СВЯТ: ГОСПОДСТВО - 3D 12+ Субтитри
ДЕНЯТ НА ФЛАГА - 2D Предпремиера
 
 
Купи билет
ДЕНЯТ НА ФЛАГА - 2D 12+ Субтитри
БАЗ СВЕТЛИННА ГОДИНА - 3D Предпремиера
 
 
Купи билет
БАЗ СВЕТЛИННА ГОДИНА - 3D
Озвучен
ЧЕРНИЯТ ТЕЛЕФОН - 2D Предпремиера
 
 
Купи билет
ЧЕРНИЯТ ТЕЛЕФОН - 2D 16+ Субтитри
ЕЛВИС - 2D Предпремиера
 
 
Купи билет
ЕЛВИС - 2D 12+ Субтитри
МИНЬОНИТЕ 2 - 3D Предпремиера
 
 
Купи билет
МИНЬОНИТЕ 2 - 3D
Озвучен
ТОР: ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ - 3D Предпремиера
 
 
Купи билет
ТОР: ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ - 3D 12+ Субтитри