SUMMER PROMO 2024

награди
0
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ
„ПРОМОЦИОНАЛНА ЛЯТНА КАМПАНИЯ С НАД 32000 НАГРАДИ В КИНАТА НА CINELAND”
Слогън: „Това лято звездата си ти!“

I.ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА
Промоционалната кампания „ПРОМОЦИОНАЛНА ЛЯТНА КАМПАНИЯ С НАД 32000 НАГРАДИ В КИНАТА НА CINELAND”

/Промоцията/ се организира и провежда от СИНЕЛЕНД ООД, София, ул. Христо Белчев №47, ет.3 ЕИК:203209199, МОЛ: Божидар Илиев /Организатор/
1. Официалните правила на Промоцията са публикувани на сайта www.cineland.bg в категория „Общи условия“ и са достъпни през целия период на Промоцията по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане.
2. При покупка на CineLand билет за кино от избрани търговски обекти на CineLand, получавате скреч карта от касиерите в съответния обект на CineLand, собственост на СИНЕЛЕНД ООД, с която имате възможност да спечелите награди /виж V,т.12/. С приемане на скреч картата, Участниците приемат да спазват условията и разпоредбите на настоящите официални правила за участие в Промоцията /Официални правила/.
3. Организаторът си запазва правото да допълва или променя едностранно настоящите Официални правила в съответствие с действащото българско законодателство, като промените ще влизат в сила в определен от Организатора срок след предварителното им оповестяване на сайта www.cineland.bg
4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

II.ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ
5. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България само в избрани търговски обекти на CineLand, собственост на СИНЕЛЕНД ООД, посочени в Приложение 1 с поставени рекламни материали за Промоцията /Период на Промоцията/ и предлагащи съответно CineLand билет за кино.

III.ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА
6. Промоцията се провежда от 21.06.2024 г. до 22.08.2024 г., или до изчерпване на количествата скреч карти, като използването на наградите е до 13.09.2024 г. в киносалоните на CineLand.
7. Организаторът не гарантира, че Промоцията ще се провежда едновременно във всички обекти посочени в Приложение 1 през целия период на Промоцията. Промоцията ще се провежда само в избрани търговски обекти, в които са поставени рекламни материали за Промоцията.
8. За избягване на всякакво съмнение, Промоцията започва от в 00:00:00 на (21) юни 2024 г. и ще продължи до 23:59:59 на (22) август 2024 г. включително (Период на Промоцията), или до изчерпване на количествата награди в обектите и ще се провежда само в избрани търговски обекти, в които са поставени рекламни материали за Промоцията.

IV.ПРАВО НА УЧАСТИЕ
9. Промоцията е отворена за участие за всяко физическо лице, с изключение на служителите на „Синеленд“ ООД и всички други партньори участващи с награди, свързани с Промоцията, както и членовете на техните семейства /деца и съпрузи/.
10. Съгласно Закона за лицата и семейството, физическите лица, ненавършили 14 години, могат да участват в Промоцията само и единствено със съгласието на техните законни представители – родители или настойници. Чрез взимането и изтъркването на скреч полето на скреч картата и показването й на касиер в обекта с промоция, участниците декларират, че имат навършени 14 години. Организаторът не носи отговорност за невярно декларирана възраст. При установяване участие на лица под 14 г., Организаторът ще изисква потвърждение за участие в Промоцията от законния представител на участника – родител или настойник.

V.УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ ПРОДУКТИ
11. Право на участие в Промоцията дава закупуването на всеки CineLand билет за кино.

VI.ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
12. За нуждите на промоционалната кампания с награди са отпечатани общо 65000 броя скреч карти, от които 32518 броя са печеливши, а 32482 броя са с текст “Опитай пак”. С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди на място в избрани обекти CineLand или използвана в срок до 13.09.2024 г.:
-Меню за двама на половин цена от CINELAND
-Безплатен билет от CINELAND *важи за следващо посещение
-50% отстъпка за билет от CINELAND *важи за следващо посещение
-2-ри билет на половин цена от CINELAND *важи за следващо посещение
-Безплатни средни пуканки от CINELAND
-Безплатна вода 0,5l от CINELAND
-Шоколадово Яйце Киндер от CINELAND
-Безплатно Pepsi 0,5l от CINELAND
-Ваучер за 50 лева отстъпка за устройство в брой от А1
-Пакет HBO & Cinemax за 30 дни от А1
-Пакет MAX Sport Plus за 30 дни от А1
-Пакет Диема Екстра за 30 дни от А1
-Метална бутилка от А1
-Хладилна чанта от PEPSI
-Мешка от PEPSI
-Плажен тенис от PEPSI
-Книга от книжарници СИЕЛА
-Ключодържател / отварачка от HEINEKEN
-Шапка от RED BULL
-Покана за 2-ма във VIP зоната на Red Bull Soapbox Race от RED BULL
-Ваучер на стойност 1000 лева от MAKARON.BG
-VIP ТРАНСФЕР с Porsche Taycan Turbo S и свободен VIP ПОЛЕТ С БАЛОН от MAKARON.BG
-Ваучер за 10% отстъпка от MAKARON.BG
-Комплект Dell – Pro Wireless Keyboard + Mouse KM5221W, безжичен от Ozone.bg
-Гейминг слушалки Razer Thresher Ultimate – Xbox One от Ozone.bg
-Баскетболна топка SPALDING от Ozone.bg
-Гейминг мишка Asus – ROG Pugio II, оптична, безжична от Ozone.bg
-Моментален фотоапарат Kodak – Printomatic Camera, 10MPx, черен от Ozone.bg
-Настолна игра за двама Epic Card Game: Duels Display (6 Packs) от Ozone.bg
-Плюшена фигура Funko от Ozone.bg
-Портативна радио колонка JBL – Tuner XL от Ozone.bg
-Комплект за рисуване по номера Ravensburger CreArt от Ozone.bg
-Комплект Funko POP! Collector’s Box: Marvel от Ozone.bg
-Фигура Funko POP от Ozone.bg
-Чаша The Good Gift Games от Ozone.bg

VII.МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ:
13. За участие в Промоцията, е необходима покупка на CineLand билет за кино, закупен на каса или онлайн и покупката да бъде отразена на една касова бележка, издадена от търговския обект, в който е закупен съответния Участващ продукт. Касовата бележка ще удостоверява извършената покупка.
14. След това лице, желаещо да участва в Промоцията срещу касовата си бележка или маркиране на онлайн билет на касите, може да получи скреч карта от касиера в търговския обект (Приложение 1).
15. Служителят в обекта поставя печат или друго означение върху касовата бележка, което да показва, че правата по промоцията, свързани с конкретната покупка вече са упражнени със закупуването на Участващите продукти и получаване на скреч карта срещу покупката.
16. За спечелването на наградите описани в т.VI в обекти с изложени рекламни материали на Промоцията е необходимо в касова зона в Участващия обект да бъде изтъркано изтриващото се поле на предоставената скреч карта. Ако при изтъркването на изтриващото се поле на скреч картата се покаже надпис, че съответната карта дава право за получаване на една от описаните награди по т.V, съответния Участник получава право да получи посочената в скреч картата награда.
17. Наградите описани в т.VI в обектите се печелят на място в търговския обект, активиран с промоцията, веднага след изпълнението на т.9 и т. 10.
18. Спечелените награди, предоставени от Синеленд – „Безплатен билет“, „2-ри билет на половин цена“ и „50% отстъпка от билет“ важат и могат да бъдат използвани при следващо посещение във всички кина на Синеленд в срок до 13.09.2024 г. Билетите, които печелят могат да се използват само на касите на киното.
18.1. Спечелени награди, предоставени от Синеленд – „Безплатна вода 0,5 л“, „Безплатно Пепси 0,5 л“, Безплатни средни пуканки“, „Меню за двама на половин цена“, могат да се ползват по желание на клиента, той може да я получи в момента или при следващо посещение в срок до 13.09.2024 г.
18.2. При спечелен „Безплатен билет“, или „2-ри билет на половин цена“, или „50% отстъпка от билет“ не се полагат нови скреч карти, тъй като те самите са награди.
19. За да увеличи шанса си да спечели, всеки участник може да участва повече от веднъж в Промоцията, спазвайки механизма за участие описан в т.13, т.14,т.15 и т. 16.
20. Касови бележки, които отразяват закупуване на Участващи продукти неотговарящи на условията за участие описани в т. 13 се считат за невалидни и не участват в разпределението на наградите в следните случаи:
20.1. Ако касовата бележка съдържа покупка на неучастващ в промоцията продукт, описан в т.13;
20.2. Ако касовата бележка е издадена преди началото или след изтичане Периода на Промоцията, а именно преди 00:00:00 на (21) юни 2024 г. или след 23:59:59 на (22) август 2024 г. , или след изчерпване на количествата скреч карти в съответния обект.

VIII.ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ
21. Не се допуска заменянето на спечелените награди срещу стойността им в пари;

IX.ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕТЕНЦИИ
22. Наградите ще се предоставят на Печеливши участници, имащи право да участват в Промоцията и изпълнили механизма за участие в Промоцията описан в т.VII.
23. Касови бележки от Участващи продукти и скреч карти, които са променени, копирани, преправени или по друг начин манипулирани, се считат за невалидни, не дават право на участие, спечелване или получаване на награда.

X.ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА
24. Организаторът може да прекрати Промоцията по всяко време, ако настъпят форсмажорни обстоятелства или при съществени злоупотреби. В тези случаи Организаторът не дължи обезщетение и не се допуска връщане на Участващи продукти и/или разпределение на награди.
25. Организаторът има право едностранно да отмени промоцията на всеки етап от нейното провеждане, ако е налице материална злоупотреба или нарушения на правилата на промоцията.

XI. ОТГОВОРНОСТ
26. Организаторът не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции.
27. Организаторът не носи отговорност за технически проблеми, свързани с покупката на участващите продукти в обектите с промоция и за възникнали технически проблеми по поддържането на сайта на www.cineland.bg
28. Организаторът на Промоцията не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество в т. 12 от настоящите Официални правила.
29. Всички предявени печеливши скреч карти подлежат на проверка от Организатора или оторизирано от него трето лице.
30. Организаторът на Промоцията не отговаря за качеството на наградите и не носи отговорност за евентуални вреди, причинени от наградата.
31. Организаторът не носи отговорност за дефект на награда, както и за каквато и да била вреда, причинена на наградата, посочена в Официалните правила.
32. Организаторът не носи отговорност за покупка на Участващи продукти и опаковки и получена скреч карта, съдържащи невярна или подвеждаща информация.

XII. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ
33. При възникване на спор между Организатора и Участниците, той може да бъде решен между двете страни по взаимно съгласие, ако не – от компетентните съдилища на територията на Република България.

XIII. ПУБЛИЧНОСТ
34. С участието в тази Промоция участниците разбират, че настоящите Официални правила имат силата на сключен договор между всеки участник и Организатора и приемат изцяло условията за участие в промоцията, правилата за определяне на печеливши, предоставяне на награди и други, описани по- горе. При неприемане на Официалните правила, Организаторът не може да предостави, описаните тук услуги/възможности/награди.

XIV. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
35. Официалните правила на Промоцията ще бъдат достъпни на интернет адрес www.cineland.bg за целия период на Промоцията.
36. С участието си в Промоцията, Участниците приемат и се ангажират да спазват условията на Официалните правила.

ХV. ЛИЧНИ ДАННИ
37. Във връзка с Промоцията организаторът няма да обработва и съхранява лични данни.

ПРИЛОЖЕНИЕ 1:
Списък киносалоните на CineLand собственост на „СИНЕЛЕНД“ ООД , участващи в промоционалната кампания „ПРОМОЦИОНАЛНА ЛЯТНА КАМПАНИЯ С НАД 32000 НАГРАДИ В КИНАТА НА CINELAND“
Кина по градове Адрес
София, град София, бул.България 69, ет.3 – България Мол
Габрово, град Габрово, ул. Съзаклятие № 2
Перник, град Перник, ул. Свети Свети Кирил и Методий № 23 – Мол Перник
Велико Търново, град Велико Търново, ул. Бачо Киро № 2
Карлово, град Карлово, площад 20-ти Юли 1, ет. 2
Търговище, град Търговище, ул. Стоян Мавродиев № 1
Плевен, град Плевен, площад Свобода 25 – Централ мол Плевен

ПРИЛОЖЕНИЕ 2:
А1 клуб ваучери
1. Активация на А1 клуб ваучер
1.1. Ваучерите, под формата на ТВ пакети, се активират в сайта на А1 България, на страница А1 клуб, таб А1 клуб ваучер https://www.a1.bg/a1club/voucher/.
1.2. Ваучерите за отстъпка от устройство в брой се активират през електронния магазин на А1 България на https://www.a1.bg/bg и се въвежда в поле „Промокод“ в кошницата.
1.3. Всеки А1 клуб ваучер съдържа определен Бонус („Бонус/а“), съобразно посоченото в т. 2.
1.4. Бонусът от даден ваучер може да бъде активиран чрез въвеждане на мобилен, фиксиран номер в обособеното поле във формата или номер на ТВ услуги + А1 клубен номер.
1.5. Преди Ваучерът да бъде използван и Бонусът да бъде активиран в посочената форма, потребителя се запознава с информация за валидността на ваучера и описание на Бонуса, която е налична в страницата за активация. Ако има разминаване между информацията от Ваучера и информацията, получена чрез Кауфланд, Бонусът е невалиден и не може да се използва.
1.6. Възможни причини за неуспешна активация на даден Бонус, който се ползва с услуги и продукти на А1 България могат да бъдат: неактивна услуга, неизпълнена предходна заявка (например: смяна на тарифен план, обявена за открадната/изгубена SIM карта и др.), рестрикция за активация на еднотипни Бонуси.
2. Правила за ползване на Бонуси под формата на ТВ пакети:
· Пакет MAX Sport Plus, валиден за 30 дни
· Пакет HBO & Cinemax, валиден за 30 дни
· Пакет Diema Xtra, валиден за 30 дни
a) Бонусът под формата на ТВ пакет не може да се използва към абонамент за ТВ услуга, в който този пакет вече е наличен. Съответният Участник/ Ползвателят може да го активира към абонамент за друга ТВ услуга, в която няма такъв ТВ пакет или да го предостави на друг Участник/ Ползвател.
b) Информация за включените в даден ТВ пакет ТВ програми е публикувана на https://www.a1.bg/tv-kanali.
2.1. Начини за проверка на номер на А1 ТВ услуга
a) Номер на ТВ услуга – информация се съдържа на следния линк: https://www.a1.bg/moyat-a1-kak-da-dobavya-usluga
3. Правила за ползване на Бонуси под формата на отстъпка от устройство в брой:
· Ваучер 50 лв. отстъпка за устройство в брой
А) Бонусът е еднократен и може да се ползва за отстъпка само от 1 (едно) устройство от портфолиото на А1 България, и се прилага само за цени без абонаментен план за А1 клиенти в брой с ДДС. Бонусът е валиден само през електронния магазин на А1 България на https://www.a1.bg/bg и важи за продуктови категории: смартфони, смарт
часовници, таблети и телевизори. Кода за отстъпка от устройство се въвежда в поле „Промокод“ в кошницата по време на поръчката.