БИЛЕТИТЕ ЗА „ГУНДИ: ЛЕГЕНДА ЗА ЛЮБОВТА“ СА ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА!

България тръпне в очакване за най-голямото филмово събитие за 2024 година – „Гунди: Легенда за любовта“! Историята, която ни връща назад към величието на един от най-обичаните футболисти на всички времена – Георги Аспарухов – Гунди, и неговата незабравима любов към Лита, е вече на големия екран.

Този филм не е просто биография – това е емоционално пътешествие, което разкрива неразказаните досега моменти от живота на Гунди. Ще видите легендарните мачове, ще усетите величието на онези славни дни и ще станете част от тях, благодарение на невижданите специални ефекти, които ще ви пренесат на директно на футболния терен.

Но над всичко друго, това е история за истинската любов, която устоява на времето, на изпитанията на живота. Любов, която ще ви накара да плачете и да вярвате отново в силата на човешката обич.

Премиерата е на 18 октомври 2024 година в салоните кино Синеленд. Билети на www.cineland.bg мобилното приложение и касите на киното.

„Когато излизам на терена обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш?” – Георги Аспарухов – Гунди.

Очакваме ви!